Voetreflex therapie

Voetreflextherapie is een eeuwenoude techniek, van natuurlijk genezen. Ieder lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genezen. Door onnatuurlijke methodes, houding en chemische middelen wordt dit vermogen tegen gewerkt.


Voetreflextherapie stimuleert het lichaam om zichzelf weer te leren genezen.  Alle onderdelen van ons lichaam  zijn terug te vinden op de voet. Beide voeten worden behandeld. Door de drukpunten zachtjes en met aandacht aan te raken, word er in ons lichaam een signaal gegeven om te herstellen of een verzwakt orgaan te versterken.

Een klacht staat nooit op zichzelf, er is een storing in het lichaam, een blokkade, waardoor er klachten ontstaan. Sommige drukpunten zullen gevoelig of pijnlijk zijn. Door ze met aandacht een juiste druk te geven, zal deze pijn snel verdwijnen. Eventueel gevolgd door een zachte massage.

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur.

De ervaring van cliënten is, dat dit zo ontspannend werkt, dat er vaak mensen bij in slaap vallen.


Enkele voorbeelden van klachten, die hier mee zijn geholpen?

Darmproblemen, stofwisselingsproblemen, duizelingen, koude handen en/of voeten, gehoorproblemen, vastzittende spieren, voorhoofdsholte ontstekingen, vermoeidheidsklachten, niet zwanger kunnen worden op een natuurlijke manier. Dit is maar een kleine greep uit wat er mogelijk is.

 

 

 


Ria Lemans



Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op
Maandag - Vrijdag
van 9.00u - 17.00u

Behandeling op afspraak




Ria's Praktijk | IJsvogel 40 | 7671 LD Vriezenveen | 0657314606 | info@riaspraktijk.nl | KVK 08091944

Copyright © 2020 riaspraktijk.nl