Bio-resonant therapie

Bio-Resonant therapie, werkt met trillingen, men noemt het ook wel frequenties. Alle onderdelen in ons lichaam bezitten hun eigen frequenties, ook bacteriën, virussen, parasieten en schimmels hebben hun eigen frequentie.

Tijdens de analyse worden de foute frequenties opgespoord.  De cliënt ligt op een behandelmat, die door de elektroden die hierin aanwezig zijn en aangesloten op de apparatuur, de foute frequenties opspoort. Hierbij werk ik met een Biotensor.

Door middel van een pendel, wat op de zelfde manier werkt als een Biotensor, wordt bepaald wat, voor de desbetreffende cliënt de 1e frequentie is, waar mee word begonnen  met de 1e behandeling. Zo ga ik door met de 2e  frequentie en 3e  frequentie enz. tot de pendel stopt, dit is dan de volledige behandeling voor die dag. Vervolg behandelingen worden ook op deze manier uitgevoerd. Bij een volgende behandeling, maak ik energetisch contact met de cliënt,  d.m.v. de pendel kan ik dan zien wat er die dag behandeld mag worden.

Het is een pijnloze behandeling. Wat dit ook voor kinderen bijzonder geschikt maakt. Door een behandelmat om het lichaam van een kind te wikkelen  of onderin een Maxi-Cosi  te leggen, kan het kind spelen of slapen tijdens een behandeling. Kinderen worden rustig tijdens de behandeling.

Ik werk met de Polar 1000, met het RAH programma en het Denecke acuut programma. Deze methode is begonnen door Paul Schmidt. Ook werk ik met de oudere methode van Paul Schmidt als dat nodig mocht zijn.
 

Voor welke klachten is deze methode geschikt?

Vermoeidheids klachten, Hoofdpijn klachten en migraine. Bloeddruk problemen. Darmproblemen. Pfeiffer. Huidproblemen. Steeds terugkerende blaas ontstekingen. Lever en gal aandoeningen. Ziekte van Lyme. Zenuwstelsel aandoeningen. Bot problemen.

 


Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden. Dus voor alle uiteenlopende klachten.


Hebt u nog vragen, mail of bel mij dan gerust.

Warme groet Ria Lemans 

 

 

 


Ria Lemans



Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op
Maandag - Vrijdag
van 9.00u - 17.00u

Behandeling op afspraak




Ria's Praktijk | IJsvogel 40 | 7671 LD Vriezenveen | 0657314606 | info@riaspraktijk.nl | KVK 08091944

Copyright © 2020 riaspraktijk.nl